Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42147
Title: Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
Authors: Лошиць, Ю. І.
Писарєв, М. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Крижановський, С. Й.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Лощиць Ю. І., Писарєв М. Г. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42147
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.