Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 132 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Перспективи використання сухих сумішей у виробництві борошняних кондитерських виробівОмельченко, С. Б.; Ковальова, К. О.
2023Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчуванняПогарська, В. В.; Юр'єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Дзюба, О. С.
2023Створення рецептур томатних снеківДущак, О. В.; Бут, С. А.; Кіях, Є. Б.
2023Вплив добавки білково-мінеральної на структуру м'ясних напіфабрикатівСерік, М. Л.; Пивоваров, Є. П.; Лещенко, К. Г.; Трайдук, Н. А.
2023Використання рослинних добавок у технології цукрових кондитерських виробівАртамонова, М. В.; Кривуля, О. С.
2023Amaranth is a source of biologically active substancesKizatova, M.; Kuatova, A.
2023Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній форміПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Лугова, М. І.; Дєтскова, Д. О.
2023Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів)Лісніченко, О. О.; Лібіченко, Д. В.; Омельченко, С. Б.
2023Удосконалення технологій цукрових кондитерських виробів драглеподібної структуриКасабова, К. Р.; Лєбєдєва, О. О.; Залогіна, О. Г.
2023Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоївПогарський, О. С.; Лугова, М. І.; Погарська, В. В.