Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42149
Title: Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі
Authors: Лугова, М. І.
Дєтскова, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Лугова М. І., Дєтскова Д. О. Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 33.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42149
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.