Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42145
Title: Удосконалення технологій цукрових кондитерських виробів драглеподібної структури
Authors: Лєбєдєва, О. О.
Залогіна, О. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Касабова, К. Р.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Лєбєдєва О. О., Залогіна О. Г. Удосконалення технологій цукрових кондитерських виробів драглеподібної структури. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42145
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.