Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 133 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Виготовлення напівфабрикатів з молодої картопліПисарєв, М. Г.; Бут, С. А.; Черненко, В. Ю.
2023Перспективи розвитку крафтового пивоваріння в УкраїніЗапаренко, Г. В.; Шевченко, А. В.
2023Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробівЯнчева, М. О.; Донцов, Д. Д.; Інжиянц, А. Т.
2023Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробівГрищенко, А. М.; Ганзина, Б. О.; Космик, А. Р.
2023Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктівПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Власова, В. В.
2023Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний часБольшакова, В. А.; Івасенко, І. В.
2023Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та гранолиКовальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Дятленко, І. А.
2023Перспективи застосування борошна тефу в органічному виробництвіЧуйкова, С. В.; Боровська, А. Я.
2023Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight peopleAksonova, O. F.; Gubsky, S. M.; Alferov, I. M.
2023Сучасний стан ринку харчових барвниківДущак, О. В.; Бут, С. А.; Бурлак, Н. В.