Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 71-80 из 286.
назад
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
29
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Перспективи розвитку крафтового пивоваріння в Україні
Запаренко, Г. В.
;
Шевченко, А. В.
2023
Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів
Янчева, М. О.
;
Донцов, Д. Д.
;
Інжиянц, А. Т.
2023
Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів
Грищенко, А. М.
;
Ганзина, Б. О.
;
Космик, А. Р.
2023
Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктів
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Власова, В. В.
2023
Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний час
Большакова, В. А.
;
Івасенко, І. В.
2023
Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та граноли
Ковальова, В. П.
;
Ковальов, М. О.
;
Дятленко, І. А.
2023
Перспективи застосування борошна тефу в органічному виробництві
Чуйкова, С. В.
;
Боровська, А. Я.
2023
Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people
Aksonova, O. F.
;
Gubsky, S. M.
;
Alferov, I. M.
2023
Сучасний стан ринку харчових барвників
Дущак, О. В.
;
Бут, С. А.
;
Бурлак, Н. В.
2023
Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукрового
Запаренко, Г. В.
;
Кравченко, А. А.
Просмотр
Автор
6
Маліков, К. С.
5
Кравчук, Д. О.
4
Голобородова, Ю. В.
4
Ребрик, К. В.
4
Церковний, В. В.
3
Білаш, Б. Г.
3
Савченко, Д. В.
3
Хижняк, М. Ю.
3
Чмуль, Н. А.
2
Бабаєв, С. О.
.
дальше >
по дате выпуска
152
2024
132
2023
Has File(s)
284
true