Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі
Писарєв, М. Г.
;
Бут, С. А.
;
Черненко, В. Ю.
2023
Перспективи розвитку крафтового пивоваріння в Україні
Запаренко, Г. В.
;
Шевченко, А. В.
2023
Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів
Янчева, М. О.
;
Донцов, Д. Д.
;
Інжиянц, А. Т.
2023
Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів
Грищенко, А. М.
;
Ганзина, Б. О.
;
Космик, А. Р.
2023
Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктів
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Власова, В. В.
2023
Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний час
Большакова, В. А.
;
Івасенко, І. В.
2023
Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та граноли
Ковальова, В. П.
;
Ковальов, М. О.
;
Дятленко, І. А.
2023
Перспективи застосування борошна тефу в органічному виробництві
Чуйкова, С. В.
;
Боровська, А. Я.
2023
Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people
Aksonova, O. F.
;
Gubsky, S. M.
;
Alferov, I. M.
2023
Сучасний стан ринку харчових барвників
Дущак, О. В.
;
Бут, С. А.
;
Бурлак, Н. В.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true