Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Виробництво веганської продукції на основі зернобобових культур
Пивоваров, Є. П.
;
Діхтярь, А. М.
;
Роєнко, Т. В.
2023
Енергетичні напої та інновації в їх виробництві
Погарська, В. В.
;
Юр'єва, О. О.
;
Савченко, Д. В.
2023
Перспективи удосконалення технології чизкейку
Запаренко, Г. В.
;
Скорогод, М. В.
2023
Розроблення проєкту технології структурованої харчової продукції тривалого зберігання на основі яєчних продуктів
Гринченко, О. О.
;
Сміюха, М. С.
2023
Щодо використання нетрадиційної сировина у хлібобулочних виробах зниженої вологості
Болховітіна, О. І.
;
Хардикова, М. О.
2023
Перспективність застосування борошна із червоної сочевиці в технології хліба пшеничного
Степанькова, Г. В.
;
Томченко, О. О.
2023
Обґрунтування технології збивних молочних продуктів із використанням рослинної сировини
Котляр, О. В.
;
Торяник, Р. С.
2023
Обґрунтування технології морозива на основі рослинної сировини
Котляр, О. В.
;
Ткаченко, У. О.
2023
Методологія обґрунтування технології термостабільних конфітюрів
Колеснікова, М. Б.
;
Сурей, К. І.
2023
Технологія здобного печива з покращеним нутрієнтним складом
Серік, М. Л.
;
Співак, Р. С.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true