Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42323
Title: Методологія обґрунтування технології термостабільних конфітюрів
Authors: Сурей, К. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сурей К. І. Методологія обґрунтування технології термостабільних конфітюрів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. Б. Колеснікова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 57.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42323
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.