Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42321
Title: Розроблення проєкту технології структурованої харчової продукції тривалого зберігання на основі яєчних продуктів
Authors: Сміюха, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сміюха М. С. Розроблення проєкту технології структурованої харчової продукції тривалого зберігання на основі яєчних продуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. О. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 55.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42321
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.