Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 169 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчування
Дейниченко, Г. В.
;
Андрєєва, С. С.
;
Павлюков, М. С.
2023
Розробка технології термостабільних начинок на основі молочної сировини
Черемська, Т. В.
;
Пипінський, Д. О.
2023
Інноваційні харчові технології змінюють кулінарний ландшафт України
Власенко, Л. Л.
;
Нікіфорова, С. Р.
2023
Кекси йодопрофілактичного призначення
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Ніколаєнко, Д. Д.
2023
Удосконалення технології виробництва паст
Котляр, О. В.
;
Пляходько, М. В.
2023
Перспективи використання каротиновмісної сировини регіонального походження в технології кондитерських виробів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Ромашкіна, Д. Д.
;
Шелушин, Д. І.
2023
Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням високоолеїнового типу
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Сищенко, О. С.
2023
Удосконалення технології м'ясних паштетів із використанням білково-жирової емульсії
Головко, Т. М.
;
Радванський, В. С.
2023
Удосконалення технології суфле за рахунок використання у рецептурному складі сухої суміші
Омельченко, С. Б.
;
Постика, І. А.
2023
Використання порошку гарбуза для покращення нутрієнтного складу здобного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Сливар, Д. П.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true