Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 169 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчуванняДейниченко, Г. В.; Андрєєва, С. С.; Павлюков, М. С.
2023Розробка технології термостабільних начинок на основі молочної сировиниЧеремська, Т. В.; Пипінський, Д. О.
2023Інноваційні харчові технології змінюють кулінарний ландшафт УкраїниВласенко, Л. Л.; Нікіфорова, С. Р.
2023Кекси йодопрофілактичного призначенняШидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколаєнко, Д. Д.
2023Удосконалення технології виробництва пастКотляр, О. В.; Пляходько, М. В.
2023Перспективи використання каротиновмісної сировини регіонального походження в технології кондитерських виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Ромашкіна, Д. Д.; Шелушин, Д. І.
2023Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням високоолеїнового типуФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Сищенко, О. С.
2023Удосконалення технології м'ясних паштетів із використанням білково-жирової емульсіїГоловко, Т. М.; Радванський, В. С.
2023Удосконалення технології суфле за рахунок використання у рецептурному складі сухої сумішіОмельченко, С. Б.; Постика, І. А.
2023Використання порошку гарбуза для покращення нутрієнтного складу здобного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Сливар, Д. П.