Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318
Title: Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням високоолеїнового типу
Authors: Сищенко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сищенко О. С. Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням олії високоолеїнового типу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Федак, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.