Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318
Title: | Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням високоолеїнового типу |
Authors: | Сищенко, О. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Федак, Н. В. Діхтярь, А. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сищенко О. С. Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням олії високоолеїнового типу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Федак, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 52. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_52.pdf | 110.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.