Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42193
Title: Інноваційні харчові технології змінюють кулінарний ландшафт України
Authors: Нікіфорова, С. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Власенко, Л. Л.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Нікіфорова С. Р. Інноваційні харчові технології змінюють кулінарний ландшафт України. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Л. Л. Власенко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42193
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.