Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 286.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
29
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
Крижановський, С. Й.
;
Лошиць, Ю. І.
;
Писарєв, М. Г.
2023
Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію
Омельченко, С. Б.
;
Максимовська, О. Е.
2023
Використання гідроколоїдів в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Юрченко, С. Л.
;
Нагаткін, О. О.
2023
Вівсяне печиво покращеного нутрієнтного складу
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Мироненко, В. О.
2023
Особливості технології крафтового сиру камамбер
Запаренко, Г. В.
;
Мельник, І. М.
2023
Макаронні вироби підвищеної харчової цінності
Макарова, О. В.
;
Місюра, М. С.
2023
Plants used for the prevention and treatment of diabetes mellitus
Kizatova, M.
;
Myrzaly, M.
2023
Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе
Лапицька, Н. В.
;
Пітізін, Ю. Д.
;
Юдицький, В. Л.
2023
Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю
Омельченко, С. Б.
;
Лісніченко, О. О.
;
Новікова, А. А.
2023
Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчування
Дейниченко, Г. В.
;
Андрєєва, С. С.
;
Павлюков, М. С.
Перегляд
Автор
6
Маліков, К. С.
5
Кравчук, Д. О.
4
Голобородова, Ю. В.
4
Ребрик, К. В.
4
Церковний, В. В.
3
Білаш, Б. Г.
3
Савченко, Д. В.
3
Хижняк, М. Ю.
3
Чмуль, Н. А.
2
Бабаєв, С. О.
.
далі >
за датою випуску
152
2024
132
2023
Has File(s)
284
true