Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 169 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоїв
Погарський, О. С.
;
Лугова, М. І.
;
Погарська, В. В.
2023
Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
Крижановський, С. Й.
;
Лошиць, Ю. І.
;
Писарєв, М. Г.
2023
Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію
Омельченко, С. Б.
;
Максимовська, О. Е.
2023
Використання гідроколоїдів в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Юрченко, С. Л.
;
Нагаткін, О. О.
2023
Вівсяне печиво покращеного нутрієнтного складу
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Мироненко, В. О.
2023
Особливості технології крафтового сиру камамбер
Запаренко, Г. В.
;
Мельник, І. М.
2023
Макаронні вироби підвищеної харчової цінності
Макарова, О. В.
;
Місюра, М. С.
2023
Plants used for the prevention and treatment of diabetes mellitus
Kizatova, M.
;
Myrzaly, M.
2023
Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе
Лапицька, Н. В.
;
Пітізін, Ю. Д.
;
Юдицький, В. Л.
2023
Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю
Омельченко, С. Б.
;
Лісніченко, О. О.
;
Новікова, А. А.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true