Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Перспективи використання ортофосфорної кислоти у технології виробництва білкового ізоляту
Черемська, Т. В.
;
Калембет, В. А.
2023
Перспективи використання сухих сумішей у виробництві борошняних кондитерських виробів
Омельченко, С. Б.
;
Ковальова, К. О.
2023
Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчування
Погарська, В. В.
;
Юр'єва, О. О.
;
Кравчук, Д. О.
;
Дзюба, О. С.
2023
Створення рецептур томатних снеків
Дущак, О. В.
;
Бут, С. А.
;
Кіях, Є. Б.
2023
Вплив добавки білково-мінеральної на структуру м'ясних напіфабрикатів
Серік, М. Л.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Лещенко, К. Г.
;
Трайдук, Н. А.
2023
Використання рослинних добавок у технології цукрових кондитерських виробів
Артамонова, М. В.
;
Кривуля, О. С.
2023
Amaranth is a source of biologically active substances
Kizatova, M.
;
Kuatova, A.
2023
Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Лугова, М. І.
;
Дєтскова, Д. О.
2023
Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів)
Лісніченко, О. О.
;
Лібіченко, Д. В.
;
Омельченко, С. Б.
2023
Удосконалення технологій цукрових кондитерських виробів драглеподібної структури
Касабова, К. Р.
;
Лєбєдєва, О. О.
;
Залогіна, О. Г.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true