Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 141-150 of 169 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
...
12
13
14
15
16
17
next
Collection hits:
Collection Name
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печива
Самохвалова, О. В.
;
Букбантаєва, А. М.
2024
Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченні
Гавриш, Т. В.
;
Бутенко, Є. В.
2024
Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Буштаков, І. С.
2024
Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировини
Бондаренко, С. Ю.
2024
Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex Company
Кравчук, Д. О.
;
Середа, Н. Д.
2024
Молочно-рослинні десерти із застосуванням високовітамінних рослинних добавок
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Власова, В. В.
;
Церковний, В. В.
2024
Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирів
Омельченко, С. Б.
;
Лісніченко, О. О.
;
Гарбуз, Д. С.
2024
Розробка макаронних виробів підвищеної харчової цінності
Артамонова, М. В.
;
Воронкін, А. О.
2024
Improvement of cookie technology using plant-based raw materials
Novik, Hanna
;
Velegura, Dmitry
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true