Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 141-150 of 169 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печиваСамохвалова, О. В.; Букбантаєва, А. М.
2024Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченніГавриш, Т. В.; Бутенко, Є. В.
2024Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробівКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С.
2024Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировиниБондаренко, С. Ю.
2024Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex CompanyКравчук, Д. О.; Середа, Н. Д.
2024Молочно-рослинні десерти із застосуванням високовітамінних рослинних добавокПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Власова, В. В.; Церковний, В. В.
2024Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирівОмельченко, С. Б.; Лісніченко, О. О.; Гарбуз, Д. С.
2024Розробка макаронних виробів підвищеної харчової цінностіАртамонова, М. В.; Воронкін, А. О.
2024Improvement of cookie technology using plant-based raw materialsNovik, Hanna; Velegura, Dmitry