Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 101-110 of 133 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розроблення технології отримання снеків із кабачківЛевківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Черненко, В. Ю.
2023Camellia sinensis - натуральний аниоксидант імуномоделюючої діїПешук, Л. В.; Хричов, С. О.
2023Ковбасні оболонки для сардельок та сосисокЖелєва, Т. С.; Сирота, Д. П.
2023Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначенняСелютіна, Г. А.; Чмуль, Н. А.; Церковний, В. В.
2023Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукціїРубанка, К. В.; Крижановський, С. Й.; Корнілова, А. С.
2023Тритикалеве борошно - перспективна сировина для виробництва борошняних кондитерських виробівКоркач, Г. В.; Чорний, Р.
2023Дослідження гігроскопічних властивостей крупи гречаної різних виробниківПак, А. В.; Григор'єв, А. В.
2023Особливості підготовки м'яса диких тварин для виробництва консервівГринченко, Н. Г.; Щекатунов, І. О.
2023Дослідження методів контролю автентичності харчових продуктівРубанка, К. В.; Бут, С. А.; Корнілов, А. С.
2023Фальсифікація вершкового масла та способи її виявленняМарчук, Н. Б.; Болібрук, К. С.