Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47455
Название: | Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології» |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Рогова, А. Л. Левченко, Ю. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Левченко Ю. В. Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 348-349. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47455 |
Располагается в коллекциях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_348-349.pdf | 705.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.