Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47455
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorЛевченко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2024-02-15T08:18:59Z-
dc.date.available2024-02-15T08:18:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Левченко Ю. В. Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 348-349.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47455-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЦіннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_348-349.pdf705.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.