Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47455
Title: | Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології» |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Рогова, А. Л. Левченко, Ю. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Левченко Ю. В. Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 348-349. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47455 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_348-349.pdf | 705.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.