Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47427
Title: Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии
Authors: Радченко, А. Э.
Дюкарева, Г. И.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Радченко А. Э., Дюкарева Г. И. Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 300-301.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47427
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_300-301.pdf704.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.