Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47427
Title: | Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии |
Authors: | Радченко, А. Э. Дюкарева, Г. И. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Радченко А. Э., Дюкарева Г. И. Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 300-301. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47427 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_300-301.pdf | 704.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.