Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47415
Название: Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості
Авторы: Морозова, О. І.
Степанькова, Г. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Морозова О. І., Степанькова Г. В. Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 276-277.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47415
Располагается в коллекциях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_276-277.pdf704.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.