Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47415
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Морозова, О. І. | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-14T14:50:41Z | - |
dc.date.available | 2024-02-14T14:50:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Морозова О. І., Степанькова Г. В. Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 276-277. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47415 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_276-277.pdf | 704.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.