Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47415
Title: Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості
Authors: Морозова, О. І.
Степанькова, Г. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Морозова О. І., Степанькова Г. В. Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 276-277.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47415
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_276-277.pdf704.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.