Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47415
Title: | Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості |
Authors: | Морозова, О. І. Степанькова, Г. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Морозова О. І., Степанькова Г. В. Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 276-277. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47415 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_276-277.pdf | 704.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.