Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47184
Название: | Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироватки |
Другие названия: | Определение механизма загрязнения нанофильтрационных мембран после разделения молочной сыворотки Change kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatment |
Авторы: | Киричук, І. І. Мирончук, В. Г. Змієвський, Ю. Г. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Киричук І. І., Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироватки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Краткий осмотр (реферат): | На основі аналізу наукових публікацій та проведених експериментальних досліджень встановлено основні типи та механізм формування забруднення при розділенні молочної сироватки з використанням нанофільтраційних мембран ОПМН-П (ЗАТ НТЦ «Владіпор», Росія). Експериментально підтверджено, що осад формується на поверхні мембрани. На основании анализа научных публикаций та проведенных экспериментальных исследований было установлено основные виды и механизм образования загрязнения при разделении молочной сыворотки с использованием нанофильтрационных мембран ОПМН- П (ЗАО НТЦ «Владипор», Россия). Экспериментальным путем подтверждено, что осадок образуется на поверхности мембраны. A study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47184 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_23.pdf | 258.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.