Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКиричук, І. І.-
dc.contributor.authorМирончук, В. Г.-
dc.contributor.authorЗмієвський, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2024-02-10T15:25:54Z-
dc.date.available2024-02-10T15:25:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКиричук І. І., Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироватки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47184-
dc.description.abstractНа основі аналізу наукових публікацій та проведених експериментальних досліджень встановлено основні типи та механізм формування забруднення при розділенні молочної сироватки з використанням нанофільтраційних мембран ОПМН-П (ЗАТ НТЦ «Владіпор», Росія). Експериментально підтверджено, що осад формується на поверхні мембрани.uk_UA
dc.description.abstractНа основании анализа научных публикаций та проведенных экспериментальных исследований было установлено основные виды и механизм образования загрязнения при разделении молочной сыворотки с использованием нанофильтрационных мембран ОПМН- П (ЗАО НТЦ «Владипор», Россия). Экспериментальным путем подтверждено, что осадок образуется на поверхности мембраны.uk_UA
dc.description.abstractA study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleВизначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироваткиuk_UA
dc.title.alternativeОпределение механизма загрязнения нанофильтрационных мембран после разделения молочной сывороткиuk_UA
dc.title.alternativeChange kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_23.pdf258.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.