Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47182
Название: Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза
Другие названия: Розроботка способа удаления токсических веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы
Rozrobotka a method of removing toxic substances from korneplodov carrot ang fruit pumpkin
Авторы: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Віннікова, В. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Летута Т. М., Віннікова В. О. Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Краткий осмотр (реферат): Проведені дослідження з розробки способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви та плодів гарбуза.
Проведены исследования по разработке способа удаления токсичных веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы.
Studies on the development of a method of removing toxic substances from carrot roots and fruits of the pumpkin.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47182
Располагается в коллекциях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_140_2013_21.pdf330.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.