Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47182
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorВіннікова, В. О.-
dc.date.accessioned2024-02-10T14:36:10Z-
dc.date.available2024-02-10T14:36:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Летута Т. М., Віннікова В. О. Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47182-
dc.description.abstractПроведені дослідження з розробки способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви та плодів гарбуза.uk_UA
dc.description.abstractПроведены исследования по разработке способа удаления токсичных веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы.uk_UA
dc.description.abstractStudies on the development of a method of removing toxic substances from carrot roots and fruits of the pumpkin.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleРозробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбузаuk_UA
dc.title.alternativeРозроботка способа удаления токсических веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквыuk_UA
dc.title.alternativeRozrobotka a method of removing toxic substances from korneplodov carrot ang fruit pumpkinuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_21.pdf330.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.