Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47169
Назва: | Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних систем |
Інші назви: | Исследование влияния ароматических добавок на фенольные соединения ягод |
Автори: | Малюк, Л. П. Балацька, Н. Ю. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних систем. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено реологічні характеристики салепу Як перспективного загусника під час розробки соусів з малини та бузини. Результати досліджень довели, що зміна температури та тривалості її дії впливають на здатність до загущення салепу. Встановлено, що добавка має високі реологічні характеристики, що дає змогу використовувати салеп в технології соусів у якості загусника Исследованы реологические характеристики салепа как перспективного загустителя при разработке соусов из малины и бузины. Результаты исследований показали, что изменение температуры и продолжительности ее действия влияют на способность к сгущению салепа. Установлено, что добавка имеет высокие реологические характеристики, это позволяет использовать салеп в технологии соусов в качестве загустителя. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47169 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_19.pdf | 242.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.