Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2024-02-09T15:10:03Z-
dc.date.available2024-02-09T15:10:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних систем. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47169-
dc.description.abstractДосліджено реологічні характеристики салепу Як перспективного загусника під час розробки соусів з малини та бузини. Результати досліджень довели, що зміна температури та тривалості її дії впливають на здатність до загущення салепу. Встановлено, що добавка має високі реологічні характеристики, що дає змогу використовувати салеп в технології соусів у якості загусникаuk_UA
dc.description.abstractИсследованы реологические характеристики салепа как перспективного загустителя при разработке соусов из малины и бузины. Результаты исследований показали, что изменение температуры и продолжительности ее действия влияют на способность к сгущению салепа. Установлено, что добавка имеет высокие реологические характеристики, это позволяет использовать салеп в технологии соусов в качестве загустителя.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleДослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних системuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния ароматических добавок на фенольные соединения ягодuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_19.pdf242.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.