Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47169
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Балацька, Н. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T15:10:03Z | - |
dc.date.available | 2024-02-09T15:10:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних систем. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47169 | - |
dc.description.abstract | Досліджено реологічні характеристики салепу Як перспективного загусника під час розробки соусів з малини та бузини. Результати досліджень довели, що зміна температури та тривалості її дії впливають на здатність до загущення салепу. Встановлено, що добавка має високі реологічні характеристики, що дає змогу використовувати салеп в технології соусів у якості загусника | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы реологические характеристики салепа как перспективного загустителя при разработке соусов из малины и бузины. Результаты исследований показали, что изменение температуры и продолжительности ее действия влияют на способность к сгущению салепа. Установлено, что добавка имеет высокие реологические характеристики, это позволяет использовать салеп в технологии соусов в качестве загустителя. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 | - |
dc.title | Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних систем | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния ароматических добавок на фенольные соединения ягод | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_19.pdf | 242.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.