Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168
Название: Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок
Другие названия: Оптимизация параметров гидротермичной обработки модельной системы сырного продукта с использованием растительных добавок
Optimization of parameters of gidrotermichnoy of treatment of model systems of cheese product with the use of vegetable additions
Авторы: Обозна, М. В.
Чаговець, В. В.
Чаговець, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з'єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків
Обоснована целесообразность применения гидротермической обработки сырной массы во время ее соединении с растительными добавками, которая повышает влагоудерживающую способность модельной системы сырного продукта. C помощью математического моделирования экспериментальных данных были получены математические модели оптимальних параметров гидротермической обработки опытных образцов.
Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168
Располагается в коллекциях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_140_2013_18.pdf435.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.