Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorЧаговець, В. В.-
dc.contributor.authorЧаговець, Л. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2024-02-09T15:00:23Z-
dc.date.available2024-02-09T15:00:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОбозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з'єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразківuk_UA
dc.description.abstractОбоснована целесообразность применения гидротермической обработки сырной массы во время ее соединении с растительными добавками, которая повышает влагоудерживающую способность модельной системы сырного продукта. C помощью математического моделирования экспериментальных данных были получены математические модели оптимальних параметров гидротермической обработки опытных образцов.uk_UA
dc.description.abstractExpediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleОптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокuk_UA
dc.title.alternativeОптимизация параметров гидротермичной обработки модельной системы сырного продукта с использованием растительных добавокuk_UA
dc.title.alternativeOptimization of parameters of gidrotermichnoy of treatment of model systems of cheese product with the use of vegetable additionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_18.pdf435.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.