Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, В. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T15:00:23Z | - |
dc.date.available | 2024-02-09T15:00:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з'єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків | uk_UA |
dc.description.abstract | Обоснована целесообразность применения гидротермической обработки сырной массы во время ее соединении с растительными добавками, которая повышает влагоудерживающую способность модельной системы сырного продукта. C помощью математического моделирования экспериментальных данных были получены математические модели оптимальних параметров гидротермической обработки опытных образцов. | uk_UA |
dc.description.abstract | Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 | - |
dc.title | Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок | uk_UA |
dc.title.alternative | Оптимизация параметров гидротермичной обработки модельной системы сырного продукта с использованием растительных добавок | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimization of parameters of gidrotermichnoy of treatment of model systems of cheese product with the use of vegetable additions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_18.pdf | 435.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.