Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47163
Назва: | До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебл |
Інші назви: | К разработке технологии приготовления тресты с её переворачиванием в процессе вылежки стеблей To the development of technology to its prigotovlniya trest overturning during vylezhki stalks |
Автори: | Гридякін, В. О. Богомолов, О. В. Гонтар, В. Ю. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Гридякін В. О., Богомолов О. В., Гонтар В. Ю. До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебл. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено можливість використання технологічної схеми приготування трести з операцією й перевертання у процесі вилежки стебел за допомогою розробленого макетного зразка обертача стрічок конопель. Исследована возможность применения технологической схемы приготовления тресты с операцией её переворачивания в процессе вылежки стеблей при помощи разработанного макетного образца переворачивателя лент конопли. The possibility of making use of the technological scheme with the operation of trusts in the process of turning her vylezhki stems using the developed prototype model perevorachivatelya tapes cannabis. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47163 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_16.pdf | 466.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.