Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47163
Название: | До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебл |
Другие названия: | К разработке технологии приготовления тресты с её переворачиванием в процессе вылежки стеблей To the development of technology to its prigotovlniya trest overturning during vylezhki stalks |
Авторы: | Гридякін, В. О. Богомолов, О. В. Гонтар, В. Ю. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Гридякін В. О., Богомолов О. В., Гонтар В. Ю. До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебл. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено можливість використання технологічної схеми приготування трести з операцією й перевертання у процесі вилежки стебел за допомогою розробленого макетного зразка обертача стрічок конопель. Исследована возможность применения технологической схемы приготовления тресты с операцией её переворачивания в процессе вылежки стеблей при помощи разработанного макетного образца переворачивателя лент конопли. The possibility of making use of the technological scheme with the operation of trusts in the process of turning her vylezhki stems using the developed prototype model perevorachivatelya tapes cannabis. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47163 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_16.pdf | 466.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.