Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47140
Назва: Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру
Інші назви: Влияние комбинационных сочетаний заквасочных культур на качество и выход козьего творога
Influence of petticoat combinations of ferment microflora on quality and output goat's curd
Автори: Рижкова, Т. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М. Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): У статті представлені відомості про вплив окремих видів заквашувальної мікрофлори, а також складених із них комбінаційних сполучень, на якість і вихід козиного сиру. Встановлено, що використання комбінаційних заквашувальних поєднань, в порівнянні з окремими видами заквасок, сприяє зменшенню у продукті присмаку та запаху жиро-поту кіз та збільшенню його виходу.
В статье представлены сведения о влиянии отдельных видов заквасочной микрофлоры, а также комбинационных сочетаний из них на качество и выход козьего творога. Установлено, что использование комбинационных заквасочных сочетаний, пo сравнению с отдельными видами заквасок, способствует получению продукта с пониженным привкусом и запахом жиро-пота коз и увеличению его выхода.
The article presents information on the impact of certain types of starter microorganisms, as well as the combination of these combinations on the quality and yield of goat cheese. Found that the use of combination starter combinations, compared with some types of starters, which would produce a product with reduced when taste and smell of the lake and the yolk and increase its output.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47140
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_11.pdf278.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.