Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.date.accessioned2024-02-09T09:55:01Z-
dc.date.available2024-02-09T09:55:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРижкова Т. М. Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47140-
dc.description.abstractУ статті представлені відомості про вплив окремих видів заквашувальної мікрофлори, а також складених із них комбінаційних сполучень, на якість і вихід козиного сиру. Встановлено, що використання комбінаційних заквашувальних поєднань, в порівнянні з окремими видами заквасок, сприяє зменшенню у продукті присмаку та запаху жиро-поту кіз та збільшенню його виходу.uk_UA
dc.description.abstractВ статье представлены сведения о влиянии отдельных видов заквасочной микрофлоры, а также комбинационных сочетаний из них на качество и выход козьего творога. Установлено, что использование комбинационных заквасочных сочетаний, пo сравнению с отдельными видами заквасок, способствует получению продукта с пониженным привкусом и запахом жиро-пота коз и увеличению его выхода.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents information on the impact of certain types of starter microorganisms, as well as the combination of these combinations on the quality and yield of goat cheese. Found that the use of combination starter combinations, compared with some types of starters, which would produce a product with reduced when taste and smell of the lake and the yolk and increase its output.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleВплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сируuk_UA
dc.title.alternativeВлияние комбинационных сочетаний заквасочных культур на качество и выход козьего творогаuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of petticoat combinations of ferment microflora on quality and output goat's curduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_11.pdf278.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.