Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4707
Название: Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Ключевые слова: ультразвукова обробка;ультразвукове емульгування;емульсія;математичні моделі
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М. Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 107-112.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії від частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки. Отримано математичні моделі процесу ультразвукового емульгування для частотного ряду ультразвукових хвиль 15, 22, 35 кГц.
The distribution of the size of fat globules in the emulsion phase of the frequency and duration of ultrasonic treatment. The mathematical model of the process of ultrasonic emulsification for the frequency range of ultrasonic waves 15, 22, 35 kHz.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4707
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_18.pdf246.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.