Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4707
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T16:08:30Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T16:08:30Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М. Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 107-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4707 | - |
dc.description.abstract | Досліджено розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії від частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки. Отримано математичні моделі процесу ультразвукового емульгування для частотного ряду ультразвукових хвиль 15, 22, 35 кГц. | uk_UA |
dc.description.abstract | The distribution of the size of fat globules in the emulsion phase of the frequency and duration of ultrasonic treatment. The mathematical model of the process of ultrasonic emulsification for the frequency range of ultrasonic waves 15, 22, 35 kHz. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ультразвукова обробка | uk_UA |
dc.subject | ультразвукове емульгування | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | математичні моделі | uk_UA |
dc.title | Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_18.pdf | 246.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.