Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692
Назва: Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах
Автори: Камсуліна, Н. В.
Скуріхіна, Л. А.
Городажев, Д. А.
Ключові слова: м’ясні фаршеві вироби;фарш;целюлоза;рослинна сировина
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 73-80.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено основні технологічні властивості отриманих систем.
The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. Basic technological properties of the got systems are certain.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_13.pdf178.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.