Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692
Назва: | Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах |
Автори: | Камсуліна, Н. В. Скуріхіна, Л. А. Городажев, Д. А. |
Ключові слова: | м’ясні фаршеві вироби;фарш;целюлоза;рослинна сировина |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 73-80. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання практичного використання функціональних
препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної
сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено
основні технологічні властивості отриманих систем. The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. Basic technological properties of the got systems are certain. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_13.pdf | 178.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.