Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Городажев, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T15:02:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T15:02:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 73-80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено основні технологічні властивості отриманих систем. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. Basic technological properties of the got systems are certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні фаршеві вироби | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | целюлоза | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_13.pdf | 178.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.