Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4692
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Городажев, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T15:02:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T15:02:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 73-80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено основні технологічні властивості отриманих систем. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. Basic technological properties of the got systems are certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні фаршеві вироби | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | целюлоза | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_13.pdf | 178.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.