Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4692
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorГородажев, Д. А.-
dc.date.accessioned2022-08-11T15:02:52Z-
dc.date.available2022-08-11T15:02:52Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 73-80.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692-
dc.description.abstractРозглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено основні технологічні властивості отриманих систем.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. Basic technological properties of the got systems are certain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні фаршеві виробиuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectцелюлозаuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleФункціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_13.pdf178.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.