Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692
Title: Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах
Authors: Камсуліна, Н. В.
Скуріхіна, Л. А.
Городажев, Д. А.
Keywords: м’ясні фаршеві вироби;фарш;целюлоза;рослинна сировина
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 73-80.
Abstract: Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено основні технологічні властивості отриманих систем.
The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. Basic technological properties of the got systems are certain.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4692
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_13.pdf178.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.