Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688
Title: Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси
Authors: Артеменко, В. С.
Горбань, О. В.
Горбань, В. Г.
Малафаєв, М. Т.
Keywords: білково-цукрова суміш;бісквітні напівфабрикати;пепсин;трипсин;реологічні властивості;яєчна маса
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Артеменко В. С., Горбань О. В., Горбань В. Г., Малафаєв М. Т. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 62-66.
Abstract: Досліджено реологічні властивості білково-цукрової суміші для бісквітного напівфабрикату, ферментованої протеолітичними ферментами – пепсином і трипсином.
Reologichni properties are investigational albumen-saccharine mixtures for a biscuitine intermediate product, fermentovanoy by proteolitichnimi enzymes – pepsin and trypsinum.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_11.pdf193.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.