Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.authorГорбань, О. В.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.date.accessioned2022-08-11T14:37:31Z-
dc.date.available2022-08-11T14:37:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАртеменко В. С., Горбань О. В., Горбань В. Г., Малафаєв М. Т. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 62-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688-
dc.description.abstractДосліджено реологічні властивості білково-цукрової суміші для бісквітного напівфабрикату, ферментованої протеолітичними ферментами – пепсином і трипсином.uk_UA
dc.description.abstractReologichni properties are investigational albumen-saccharine mixtures for a biscuitine intermediate product, fermentovanoy by proteolitichnimi enzymes – pepsin and trypsinum.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілково-цукрова сумішuk_UA
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпепсинuk_UA
dc.subjectтрипсинuk_UA
dc.subjectреологічні властивостіuk_UA
dc.subjectяєчна масаuk_UA
dc.titleДослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної масиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_11.pdf193.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.