Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46706
Назва: History of cheese
Автори: Ковальова, Катерина Олександрівна
Науковий керівник : Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ковальова К. О. History of cheese. Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання: матеріали ІХ Міждисциплінарної наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листопада-1 грудня 2023 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ДБТУ, 2023. С. 177-179.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46706
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІХ Міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirka_Aktualni_pytannya_suchasnoho_sotsiohumanitarnoho_znannya_2023_177-179.pdf925.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.