Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46706
Название: History of cheese
Авторы: Ковальова, Катерина Олександрівна
Научный руководитель: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ковальова К. О. History of cheese. Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання: матеріали ІХ Міждисциплінарної наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листопада-1 грудня 2023 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ДБТУ, 2023. С. 177-179.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46706
Располагается в коллекциях:Матеріали ІХ Міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirka_Aktualni_pytannya_suchasnoho_sotsiohumanitarnoho_znannya_2023_177-179.pdf925.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.