Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4643
Назва: Фактори еластичності попиту на ринку хлібобулочних виробів
Інші назви: Factors of the elasticity of demandin the marketof bakery products.
Факторы эластичности спроса на ринке хлебобулочных изделий.
Автори: Мудрак, Р.П.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Мудрак Р.П. Фактори еластичності попиту на ринку хлібобулочних виробів. 2014. № 6. С. 37
Серія/номер: Економічні науки;№ 6
Короткий огляд (реферат): Проведен анализ главных факторов рынка хлебобулочных изделий Украины. Определена эластичность спроса на хлебобулочные изделия по ценам и реальным доходам населения.
The analysis ofthe main factorsbakery marketof Ukraine.Definitelyelasticity of demand forbaked goodsat prices andreal incomes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4643
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mudrak.pdf350.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.