Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4643
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМудрак, Р.П.-
dc.date.accessioned2022-08-11T08:55:30Z-
dc.date.available2022-08-11T08:55:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМудрак Р.П. Фактори еластичності попиту на ринку хлібобулочних виробів. 2014. № 6. С. 37uk_UA
dc.identifier.otherУДК338.439:664.647-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4643-
dc.description.abstractПроведен анализ главных факторов рынка хлебобулочных изделий Украины. Определена эластичность спроса на хлебобулочные изделия по ценам и реальным доходам населения.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis ofthe main factorsbakery marketof Ukraine.Definitelyelasticity of demand forbaked goodsat prices andreal incomes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 6-
dc.titleФактори еластичності попиту на ринку хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeFactors of the elasticity of demandin the marketof bakery products.uk_UA
dc.title.alternativeФакторы эластичности спроса на ринке хлебобулочных изделий.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 6

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mudrak.pdf350.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.