Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Назва: Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій
Автори: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Дуб, В. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 152-153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Розташовується у зібраннях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_152-153.pdf677.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.