Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Назва: | Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій |
Автори: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Дуб, В. В. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 152-153. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416 |
Розташовується у зібраннях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_152-153.pdf | 677.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.