Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Дуб, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-31T08:08:41Z | - |
dc.date.available | 2024-01-31T08:08:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 152-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_152-153.pdf | 677.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.