Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Название: | Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій |
Авторы: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Дуб, В. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 152-153. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416 |
Располагается в коллекциях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_152-153.pdf | 677.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.