Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка
2013
Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 25.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання
Машкін, М. І.
;
Могутова, В. Ф.
;
Богомолов, О. В.
;
Токолов, Ю. І.
;
Денисенко, С. А.
2013
До питання математичного моделювання процесу вібропневматичного розділення зернових сумішей
Бредихін, В. В.
;
Тященко, Л. М.
;
Півень, М. В.
2013
Обоснование параметров ленточно-барабанного механизма высокопроизводительных ленточных норий - элеваторов
Богомолов, А. В.
;
Белостоцкий, В. А.
;
Лукьянов, И. М.
2013
Извлечение легких примесей на конусно-каскадной поверхности
Тищенко, Л. Н.
;
Слипченко, М. В.
2013
Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму і професійної захворюваності
Семашко, Л. А.
2013
Об упрощённом расчёте движения частицы в потоке воздуха
Ольшанский, В. П.
;
Ольшанский, С. В.
2013
Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення
Бондаренко, Т. А.
;
Рижкова, Т. М.
2013
До оцінювання точності визначення показників якості зерна
Шерстюк, В. С.
;
Рідний, Р. В.
;
Сіняєва, О. В.
2013
Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру
Рижкова, Т. М.
2013
Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини
Лобачева, Н. Л.
;
Шаніна, О. М.
Перегляд
Автор
2
Богомолов, О. В.
2
Гурський, П. В.
2
Дубініна, А. А.
2
Обозна, М. В.
2
Перцевой, Ф. В.
2
Рижкова, Т. М.
2
Шаніна, О. М.
2
Шаповаленко, О. І.
1
Балацька, Н. Ю.
1
Белостоцкий, В. А.
.
далі >
за датою випуску
25
2013
Has File(s)
25
true