Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка
2013
Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 25.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання
Машкін, М. І.
;
Могутова, В. Ф.
;
Богомолов, О. В.
;
Токолов, Ю. І.
;
Денисенко, С. А.
2013
До питання математичного моделювання процесу вібропневматичного розділення зернових сумішей
Бредихін, В. В.
;
Тященко, Л. М.
;
Півень, М. В.
2013
Обоснование параметров ленточно-барабанного механизма высокопроизводительных ленточных норий - элеваторов
Богомолов, А. В.
;
Белостоцкий, В. А.
;
Лукьянов, И. М.
2013
Извлечение легких примесей на конусно-каскадной поверхности
Тищенко, Л. Н.
;
Слипченко, М. В.
2013
Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму і професійної захворюваності
Семашко, Л. А.
2013
Об упрощённом расчёте движения частицы в потоке воздуха
Ольшанский, В. П.
;
Ольшанский, С. В.
2013
Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення
Бондаренко, Т. А.
;
Рижкова, Т. М.
2013
До оцінювання точності визначення показників якості зерна
Шерстюк, В. С.
;
Рідний, Р. В.
;
Сіняєва, О. В.
2013
Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру
Рижкова, Т. М.
2013
Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини
Лобачева, Н. Л.
;
Шаніна, О. М.
Просмотр
Автор
2
Богомолов, О. В.
2
Гурський, П. В.
2
Дубініна, А. А.
2
Обозна, М. В.
2
Перцевой, Ф. В.
2
Рижкова, Т. М.
2
Шаніна, О. М.
2
Шаповаленко, О. І.
1
Балацька, Н. Ю.
1
Белостоцкий, В. А.
.
дальше >
по дате выпуска
25
2013
Has File(s)
25
true